Selle toote juures kõige keerulisem oli valmistada suhkrulisest taignast peeneid rullikeeratud vahvleid.
- Taigen tuleb silikonplaadile lusikaga määrida piisavalt õhuke, et taigen ilusti läbi küpseks, ega mullitama ei hakkaks. Lusikat tuleb määrimisel hoida suhteliselt paralleelselt lauaga.
- Kindlasti peab ahjul kogu aeg ise juures olema ja jälgima, et taigen oleks õige küpsusastmega. Küpseb suhteliselt kiiresti.
- Rullikeeramisel kasutasime metallist pulka, aga mõned keerasime ka niisama. Pulgaga keerates jääb pisem ja kreemi mahub pärast vähem.
- Valge shokolaad tuleb pritsida, siis kui tume shokolaad on veel vedel.
- Üldkokkuvõttes õnnestusid päris hästi, taigen oli õhuke ja kreem kohev.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar