esmaspäev, 1. juuni 2015

Moccatoru

Moccatoru. Suhkrulisest taignast keeratud toru, mille sees kohvimaitseline võikreem.

Selle toote juures kõige keerulisem oli valmistada suhkrulisest taignast peeneid rullikeeratud vahvleid.

  • Taigen tuleb silikonplaadile lusikaga määrida piisavalt õhuke, et taigen ilusti läbi küpseks, ega mullitama ei hakkaks. Lusikat tuleb määrimisel hoida suhteliselt paralleelselt lauaga.
  • Kindlasti peab ahjul kogu aeg ise juures olema ja jälgima, et taigen oleks õige küpsusastmega. Küpseb suhteliselt kiiresti.
  • Rullikeeramisel kasutasime metallist pulka, aga mõned keerasime ka niisama. Pulgaga keerates jääb pisem ja kreemi mahub pärast vähem. 
  • Valge shokolaad tuleb pritsida, siis kui tume shokolaad on veel vedel.
  • Üldkokkuvõttes õnnestusid päris hästi, taigen oli õhuke ja kreem kohev.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar