- Taigen tuleb kokku segada ja kaaluda. Jagada seitsmeks võrdseks osaks.
- Rullimine on selle toote puhul jällegi kõige aeganõudvam ja raskem ülesanne: kõik 7 taignaplaati peavad olema õige suuruse ja paksusega.
- Kui põhjad on küpsetatud, siis tuleb kihtidevahele lisada kreem (jällegi kaalu järgi jagatud) ja pohlamoos.
- Kõige peale tuleb kreem ja üks puruks tehtud põhi (puru).
- Kooki kokku pannes tuleb jälgida, et kook oleks ühtlase paksusega.
- Lõpuks tuleb panna kook raskuse alla. (Ei pea panema).
laupäev, 13. juuni 2015
Napoleoni kook või- ja keedukreemiga.
Napoleoni kook. Kiirlehttaignast kook, mille vahel või- ja keedukreem.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar