laupäev, 13. juuni 2015

Napoleoni kook või- ja keedukreemiga.

Napoleoni kook. Kiirlehttaignast kook, mille vahel või- ja keedukreem.


  • Taigen tuleb kokku segada ja kaaluda. Jagada seitsmeks võrdseks osaks.
  • Rullimine on selle toote puhul jällegi kõige aeganõudvam ja raskem ülesanne: kõik 7 taignaplaati peavad olema õige suuruse ja paksusega. 
  • Kui põhjad on küpsetatud, siis tuleb kihtidevahele lisada kreem (jällegi kaalu järgi jagatud) ja pohlamoos.
  • Kõige peale tuleb kreem ja üks puruks tehtud põhi (puru). 
  • Kooki kokku pannes tuleb jälgida, et kook oleks ühtlase paksusega. 
  • Lõpuks tuleb panna kook raskuse alla. (Ei pea panema).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar