Pärmi-lehttaignast juustutäidisega saiake. Valmistasime ette sügavkülmutamiseks.
Esimene katsetus teha lehttaigent.
- Taigna kokkusegamisel tuleb õige konsistentsi saavutamiseks vajadusel lisada juurde vett.
- Kihistamisel tuleb erilist tähelepanu pöörata rullimisele, et taigen ja ka margariin oleks igal pool ühtlase paksusega ja kandilise kujuga.
- Kihistamise vahepeal peab taigen seisma u 20 minutit külmikus, et temperatuurid ühtlustuksid, muidu ei jaotu margariin ühtlaselt ja hakkab pragunema.
- Oluline on ka viimane rullimine - taigen peab jääma ühtlase paksusega ja vastama täpselt mõõtmetele, et 30 croissanti välja tuleks. Mõõtmed 40 x 88cm. 11 x 20cm ühe kolmnurga küljed.
- Kokkuvõtteks võiks öelda, et esimene katsetus õnnestus. Kuigi kuju ei olnud kõige ilusam, kerkis taigen hästi ja oli õhuline ja maitsev.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar