Tegime terve rühma peale keeksid: osad taigna ja osad sefiiri. Meie saime teha paarilisega 3 portsu sefiiri.
- Sefiiri siirupi keetmisel tuleb olla ettevaatlik, et temperatuur ei läheks üle 118-120. Meil esimesel korral läks, siis lisasime vett ja keetsime kuni saavutas taas 118 kraadi.
- Samuti peab olema ettevaatlik, et ei paneks munavalget liiga vara vahustuma (ülevahustamise oht). Sellisel juhul tuleb panna aeglase käiguga vahustama.
- Tegime 3 portsu sefiiri ja kõik korrad õnnestusid hästi, sefiir oli kohev ja paraja konsistentsiga.
- Värvisime sefiiri erinevate toiduvärvidega kreemjalt, mitte tugevalt.
- Sefiiri pritsimine. Üritasime teha roose. Esimesed ei õnnesunud, aga lõpupoole hakkas juba välja tulema. Parem oli pritsida suurema tülleotsaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar