Keedutaigen õnnestus esimese korra kohta päris hästi. Ilmselt algaja õnn või see, et juhendaja vaatas taigna jahtudes segu üle ja kiitis heaks.
- Taigen kerkis ilusti. Kindlasti ei tohi ahju ust avada küpsemise ajal! Ja niisutada on tarvis küpsemise alguses.
- Sefiiri jaoks vahustasime muna liiga üle, segu oli väikesemahuline. Aga lisades siirupit, muutus sefiir ilusaks ja kohevaks ja lõpptulemus oli väga hea.
- Siirupi tegemisel oli vett alguses vähe (retsepti järgi). Tuli juurde lisada. Siirupi keetmisel õige temperatuuri mõõtsime termomeetriga.
- Ka taigen kerkis kohevaks. Ühtlane taigna pritsimine vajab veel harjutamist.
- Kokkuvõttes võiks öelda, et õnnestus esimese korra kohta hästi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar