esmaspäev, 1. juuni 2015

Ekleer sefiiriga

Ekleer sefiiriga. Keedutaignast torukesed, täidetud sefiiriga.

Keedutaigen õnnestus esimese korra kohta päris hästi. Ilmselt algaja õnn või see, et juhendaja vaatas taigna jahtudes segu üle ja kiitis heaks.
  • Taigen kerkis ilusti. Kindlasti ei tohi ahju ust avada küpsemise ajal! Ja niisutada on tarvis küpsemise alguses.
  • Sefiiri jaoks vahustasime muna liiga üle, segu oli väikesemahuline. Aga lisades siirupit, muutus sefiir ilusaks ja kohevaks ja lõpptulemus oli väga hea.
  • Siirupi tegemisel oli vett alguses vähe (retsepti järgi). Tuli juurde lisada. Siirupi keetmisel õige temperatuuri mõõtsime termomeetriga.
  • Ka taigen kerkis kohevaks. Ühtlane taigna  pritsimine vajab veel harjutamist.
  • Kokkuvõttes võiks öelda, et õnnestus esimese korra kohta hästi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar