- Munavalge (pastöliseeritud) kogus suhteliselt väike, aga lõpuks läheb lauavahustajas vahtu küll.
- Munavaht ei pea olema väga tugev vaid keskmise tugevusega.
- Tuhksuhkur tuleb kindlasti läbi sõeluda.
- Kuna tegime makroonid endale söömiseks, siis ei kaalunud taigent vaid tegime silma järgi pisikesed ca 2,5-3 cm läbimõõduga makroonipoolikud. 0,5 kg-st saime kokku 108 poolikut, ehk 54 makrooni.
- Kindlasti tuleks püsti jäänud taigna tipp märja sõrmega alla vajutada. Meil jäid tipud püsti.
- Võikreemi valmistamine. Kreemimargariin tuleb vahustada kaua u 20-30 minutit, et margariin läheks ilusti vahtu. (Käsimiksriga, sest kogus väike).
- Jagasime võikreemi makroonipoolikute vahel ära, saime 54 makrooni.
- Makroonid olid hea konsistentsiga ei olnud seest nätsked, vaid ühtlase konsistentsiga.
esmaspäev, 15. juuni 2015
Makroonid.
Selle poolaasta viimane töö.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar