Moorapea toorjuustukreemiga oli praktika esimene töö. Kuna töö oli koos paarilisega, oli julgem tunne alustada :) Üldkokkuvõttes võib öelda, et töö õnnestus täitsa hästi, midagi väga aiataha ei läinud. Lisan juurde mõningad kommentaarid, mida järgmisel korral tasuks jälgida.
- Kuna tegu on bushee biskviittaignaga tuleb munavalge ja kollane vahustada kindlasti eraldi: Valge vahustada 1/3 suhkruga ja kollane 2/3 sukruga. Suhkur on mõttekas lisada osade kaupa ja alles siis kui vaht olemas. Vahustatud kollase muna sisse lisatakse osa valget muna (2/3), siis jahu ja lõpuks alles ülejäänud valge muna. Tainast on hea segada käega, aga õrnalt!
- Immutussiirupi jaoks kaaluda suhkur ja vesi ühte potti ning kuumutada kuni suhkur on sulanud, ei pea keetma.
- Toorjuustukreemi puhul tuleb kõigepealt vahustada kreemimargariin (või) ja seda teha julgelt 15-20 minutit, peab korralikult vahus olema! Toorjuust lisada lõpus. Toorjuustu ei tohi vahustada.
- Kui koogi pooli kasta shokolaadiklasuuri sisse, siis tuleb jälgida, et shokolaad ei jääks tilkuma, ega voolama.
- Kõige raskem oli moorapeade puhul ühesuuruste poolikute pritsimine, aga eks see vajabki harjutamist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar