Võibiskviittaignast küpsised. Õnnestus ka üldiselt hästi, mis vajab veel ja veel harjutamist, on pritsimine, et küpsised oleksid täpselt ühe suured ja ühesuguse kujuga. Tähtsamad punktid:
- Margariin vahustatakse suhkruga 30-40 minutit, et suhkur ilusti ära sulaks ja ei jääks kristalle.
- Muna listakse ühe kaupa vahustamise ajal, siis sulab suhkur ka paremini.
- Vahustatud massile lisatakse juurde eelnevalt sõelutud jahu. Taigent ei maksa liiga kaua segada, hakkab venima.
- Sakilise tüllega pritsisime u 3 cm läbimõõduga küpsised. Pigem on parem väikesed kui liiga suured küpsised. Pritsida nii, et tekiks väike lohk (võib veidi sõrmega vajutada).
- Pumat soojendada 45 kraadini ja pritsida küpsise keskele täpp.
- Enne pakkimist veendu, et pumat on jahtunud!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar