Taigen:
Nisujahu 0.510 kg
Suhkur 0.280 kg
Muna 4 tk/0.198 kg
Margariin 0.360 kg
Kakao 0.040 kg
Vesi 0.082 kg
Suhkur ja margariin vahustatakse, lisatakse järjärgult muna ja vesi. Segada kergelt juurde sõelutud jahu ja kakao ning segada ühtlane taigen.
Küpsetuspaberile pritsida pritskoti abil sakilise tüllega spiraalsed õiekujulised küpsised.
Küpsetada 200-220 kraadi 6-8 mintit.
Analüüs: Muna tuleb lisada või- suhkrusegule väga väikese kogusena. Muidu läheb taigen teraliseks. (Taigent ei tohi ka palju segada, ega muljuda muidu võib minna taigen kõvaks.) Küpsised õnnestusid üsna hästi, kuju võiks olla ühtlasem. Kogus tuli veidi üle kilo: 1 kg ja 20 g.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar